Om oss

Prisify är en modern och effektiv prisjämförelsetjänst med huvudfokus på produkterna för ett hälsosamt liv. Vi samlar priser från alla svenska nätbutiker som säljer varor inom kategorierna hälsa, kosttiliskott, träningsliv och skönhet. Så vägleder vi konsumenter till de bästa priserna och det rättaste köpbeslutet.

I vårt uppdrag använder vi avancerade tekniska lösningar för att guida dig gratis och snabbt igenom över 200 butiker. Hos oss kan du säkert hitta det lägsta priset på dina favorita produkter. Alla priser uppdateras dagligen.

Prisify grundades i slutet av 2018 och utvecklas snabbt på växande e-handelsmarknaden. Grundarna leder en hälsosam livsstil och har samma behov att köpa regelbundet produkterna för sin hälsa och träningarna och samtidigt att försöka spara pengar. Vi själv säljer ingenting och är helt oberoende, Prisify representerar ingen butik eller organisation som skulle kunna ha fördel av vårt uppdrag.

Vårt mål är att hjälpa konsumenterna till ett hälsosammare liv genom att hitta rätta produkter till bästa pris. Hos oss är din hälsa och ditt välbefinnande i goda händer! Välkommen in!

Login/Register access is temporary disabled
Jämför produkter
  • Total (0)
Jämför